Πώς να προσθέσετε κανάλια IPTV στο TVIP Box (Νέα έκδοση)

Πώς να προσθέσετε κανάλια IPTV στο TVIP Box (Νέα έκδοση)

Εάν έχετε νέα κουτιά TVIP όπως 605, 615, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το σεμινάριο, αλλά εάν τα κουτιά σας είναι παλαιότερη έκδοση όπως το 410, πρέπει να ενημερώσετε το λειτουργικό σύστημα tvip box or Χρησιμοποιήστε το σεμινάριο για παλιές εκδόσεις. 1 βήμα: Αφού εκτελέσετε το πλαίσιο TVIP και ορίσετε την κύρια ρύθμιση όπως γλώσσα και ώρα, Ξεκινήστε από το κύριο μενού και κατεβείτε για να δείτε τη "Ρύθμιση" και κάντε κλικ στο "TV" όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Βήμα 2: Τώρα αλλάξτε την πηγή περιεχομένου σε "Πύλη Web" και κάντε κλικ στο "Ρύθμιση πύλης Web". Βήμα 3: Αλλάξτε πρώτα τη λειτουργία API σε "MAG" και, στη συνέχεια, στη "Διεύθυνση URL πύλης:" εισαγάγετε τη διεύθυνση του διακομιστή πύλης (μπορείτε να ζητήσετε αυτές τις πληροφορίες από τον διανομέα IPTV) και κάντε κλικ στο "Εφαρμογή" και "Επανεκκίνηση". Τώρα πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση Mac της συσκευής σας στον πίνακα ελέγχου IPTV ή απλά να μας τη δώσετε. Θα σας δώσουμε έναν πίνακα ελέγχου τον οποίο μπορείτε να προσθέσετε MAC στη γραμμή σας μόνοι σας στον πίνακα ελέγχου. Σημείωση: Μπορείτε να βρείτε τη διεύθυνση MAC του κουτιού TVIP στο πίσω μέρος του κουτιού. 4 βήμα: Μετά την επανεκκίνηση του πλαισίου στο κύριο μενού, κάντε κλικ στο "Παρακολούθηση τηλεόρασης", πρέπει να περιμένετε να φορτώσει η πύλη τη λίστα αναπαραγωγής σας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά. 5 βήμα: Όπως μπορείτε να δείτε τα κανάλια θα εμφανιστούν αυτόματα και μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε επιθυμητό κανάλι και να ξεκινήσετε τη ροή.

Πώς να προσθέσετε κανάλια IPTV στο TVIP Box χρησιμοποιώντας το url M3U

Στο βήμα 2 του παραπάνω σεμιναρίου αλλάξτε την πηγή περιεχομένου σε "λίστα αναπαραγωγής M3U" και κάντε κλικ στο "Ρύθμιση λίστας αναπαραγωγής M3U". Εισαγάγετε τη διεύθυνση URL M3U που λαμβάνετε από τον πάροχο IPTV εδώ και κάντε κλικ στο "Εφαρμογή" και "Επανεκκίνηση".

Πώς να προσθέσετε κανάλια IPTV στο TVIP Box (Παλιά έκδοση)

Βήμα 1: Ξεκινήστε από το κύριο μενού και επιλέξτε τη "Ρύθμιση" όπως απεικονίζεται στην παρακάτω εικόνα. Οδηγός ρύθμισης κουτιού Tvip 2 βήμα: Τώρα στο δεξί μενού επιλέξτε το εικονίδιο "ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ" και, στη συνέχεια, στη δεξιά πλευρά αλλάξτε την πηγή περιεχομένου σε "Πύλη Ιστού" και κάντε κλικ στο "Ρύθμιση πύλης Web" Οδηγός IPTV στο κουτί TVIP Βήμα 3: Τώρα στο "Url πύλης:" εισαγάγετε τη διεύθυνση διακομιστή πύλης (μπορείτε να ζητήσετε αυτές τις πληροφορίες από τον διανομέα IPTV) και κάντε κλικ στο "Εφαρμογή". Τώρα πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση Mac της συσκευής σας στον πίνακα ελέγχου IPTV ή απλά να την δώσετε στον διανομέα IPTV. Οι προοδευτικοί πάροχοι IPTV σας δίνουν έναν πίνακα ελέγχου τον οποίο μπορείτε να προσθέσετε MAC στη γραμμή σας μόνοι σας στον πίνακα ελέγχου. Σημείωση: Μπορείτε να βρείτε τη διεύθυνση MAC του κουτιού TVIP στο πίσω μέρος του κουτιού. Οδηγός IPTV στο κουτί TVIP 4 βήμα: Αφού προσθέσετε τη διεύθυνση του διακομιστή πύλης, πρέπει να περιμένετε να φορτώσει η πύλη τη λίστα αναπαραγωγής σας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά. Σελίδα φόρτωσης πλαισίου IP τηλεόρασης 5 βήμα: Όπως μπορείτε να δείτε τα κανάλια θα εμφανιστούν αυτόματα και μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε επιθυμητό κανάλι και να ξεκινήσετε τη ροή. Οδηγός IPTV κουτιού TVIP

Χαρακτηριστικά του κουτιού TVIP

  • Κάτω από τη λειτουργία του μεσαίου προϊόντος TVIP
  • Υπό λειτουργία της μεσαίας πύλης προϊόντων IPTV
  • Κάτω από την εταιρεία ότι το μεσαίο προϊόν «Stalker» πορτοφόλι
  • Πελάτες Προσαρμοσμένο μεσαίο προϊόν πάνω από c + + API
  • Χωρίς μεσαίο προϊόν με λίστες αναπαραγωγής M3U με εύκολο φόρεμα
  • Πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων με αναπαραγωγή που υποστηρίζεται από πολυμέσα USB / LAN
  • Προσαρμοσμένο μεσαίο προϊόν πελατών μέσω HTML5 / JS API
  • Πελάτες Προσαρμοσμένο APK για Android
  • Υποστήριξη κοινής χρήσης των Windows (Samba)
  • Υποστήριξη εξωτερικής κάρτας USB και SD
  • Υποστήριξη για συστήματα αρχείων: FAT16/32, NTFS (ανάγνωση), NFS, ext2, ext3
  • Υποστήριξη πρωτοκόλλου πολυμέσων ροής RTSP, RTP, UDP, IGMP, HTTP
  • Αλλαγή ώρας με χρήση μονάδας USB ή κάρτας SD
  • Υποστήριξη λίστας αναπαραγωγής M3U
  • Υποστήριξη τηλεοπτικού οδηγού για EPG: Xmltv και JTV
  • Υποστήριξη ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ ΑΕΡΑ